Creativity is part of life


"Het mooie van yoga is dat er zoveel te combineren valt, hiermee creëer ik mijn eigen speeltuin"

Carry de Boer 2020

Lessen

Acroyoga

Deze speelse uitdagende yoga vorm is een samenwerking tussen 2 personen. De les start met een yoga flow. Deze draagt bij aan bewustzijn van het eigen lichaam en helpt verhoogt de concentratie. Daarna worden verschillende acrobatische houdingen uitgelegd en uitgeprobeerd. In een dynamische en speelse samenwerking tussen de deelnemers, volgen allerlei elegante en krachtige houdingen waarbij je jezelf verbaast. Aan het einde worden de houdingen achter elkaar geregen zodat er een acrobatische flow ontstaat.


Easy flow yoga

Een zachtere vorm van vinyasa of flow yoga. De les wordt gegeven in een rustig tempo, waarbij er veel aandacht en ruimte is voor de ademhaling en verdieping in de verschillende yogahoudingen. In een rustig tempo met yoga starten of je begrip van de verschillende houdingen verdiepen is waar alle ruimte voor is bij deze vorm.


Hotflow

Een actieve vorm van yoga die je beoefend in een verwarmde ruimte. Deze les is bedoeld om balans, flexibiliteit en kracht op te bouwen, als mede je bewust te maken van je adem en concentratie vermogen te vergroten.


Power yoga

Deze pittige dynamische yoga vorm draagt bij aan een krachtiger, soepeler lichaam en een betere conditie. De les bestaat uit yogahoudingen die je uitdagen je grens op te zoeken, met respect voor je eigen lichaam en mogelijkheden.


Vinyasa/flow yoga

Een actieve vorm van yoga, waarbij vloeiende bewegingen op een creatieve manier naar verschillende yogahoudingen leiden. De flow in de serie wordt gedragen door de combinatie van adem, balans, verbinding en souplesse.