Creativity is part of life


"Het mooie van yoga is dat er zoveel te combineren valt, hiermee creëer ik mijn eigen speeltuin"

Carry de Boer 2020

Lessen

Acroyoga

Deze speelse uitdagende yoga vorm is een samenwerking tussen 2 personen. De les start met een yoga flow. Deze draagt bij aan bewustzijn van het eigen lichaam en helpt verhoogt de concentratie. Daarna worden verschillende acrobatische houdingen uitgelegd en uitgeprobeerd. In een dynamische en speelse samenwerking tussen de deelnemers, volgen allerlei elegante en krachtige houdingen waarbij je jezelf verbaast. Aan het einde worden de houdingen achter elkaar geregen zodat er een acrobatische flow ontstaat.


Easy flow yoga

Een zachtere vorm van vinyasa of flow yoga. De les wordt gegeven in een rustig tempo, waarbij er veel aandacht en ruimte is voor de ademhaling en verdieping in de verschillende yogahoudingen. In een rustig tempo met yoga starten of je begrip van de verschillende houdingen verdiepen is waar alle ruimte voor is bij deze vorm.


Vinyasa/flow yoga

Deze actieve vorm van yoga is fysiek uitdagend en versterkend. Vloeiende bewegingen leiden op een creatieve manier naar verschillende yogahoudingen. De flow in de serie wordt gedragen door de combinatie van adem, balans, verbinding en souplesse.


Yin/Yang yoga

Deze vorm van yoga combineert de zachte verstillende kwaliteiten van Yin met de meer activerende beweeglijke kwaliteiten van yang. Tijdens de les wordt op een rustige manier bewogen, waarna een houding langere tijd wordt aangehouden zoals in de yinlessen. Dit maakt deze les zeer toegankelijk.


Yogatherapie

Hatha yoga ligt aan de basis van deze les. Met een zeer rustige opbouw is deze les voor iedereen te volgen, ondersteund door het gebruik van kussens, bolsters en dekens wordt individueel gekeken naar de fysieke mogelijkheden. Yoga is tenslotte samen werken met je lichaam.